SaHabat ArCher

Thursday, May 26, 2011

Hidup ini memang palat,tapi esok masih ada

Oleh kerna terdapat banyak masa aku yang terluang,aku nie berasa ringan2 je nak mengodek2 fail lama aku yang masih tersimpan kemas dalam cakera keras nie an(bahasa omputehnya hard disk..hehe)...macam kertas je an tersimpan kemas2 nie...apa2 aje lah...

TAPI bukan tu yang aku nak ceritakan...
korang nak tau apa aku jumpa...
Nie dia...KAMI the MOVIE...aku suka cerita nie walaupun korang tak suka...Actually cerita nie dah lama dah...dalam 2008 kot released..masa aku budak sekolah lagi..yang series pun aku follow kat 8tv sebelum tu...sebabnya suka tengok JULIANA EVANS berlakon time tu...comel...pantang la kan tengok comel2 nie...isk3...tapi melepas la...ZIZAN dah amik dulu...hehe.....yang bestnya cerita nie...



KAMI berkisarkan tentang perjalanan remaja dalam menempuh liku2 kehidupan yang sememangnya cukup mencabar bagi anak remaja yang mula ingin berkembang...macam akulah an remaja...heee...setiap watak punyai konflik masing2...macam mana kisah persahabatan mereka???boleh ke mereka selesaikan masalah diorang???tengok la sendiri ceritanya ye...kalau tak best jangan salahkan aku plak...huuu

moral of da story...first,masalah takkan selesai kalau dipendam...kedua plak,kita perlu berfikir panjang sebelum bertindak dan sentiasa sebarkan senyuman macam nie =)
kalau nak lagi banyak,senyum macam nie =D baru sampai ke telinga...

actually,cerita nie buat aku rindukan sahabat2 aku...all the best tu you all...
dan pada korang semua,thanks kerna sudi membaca...lepas nie mesti ada yang nak godek2 fail jugak an...heee...

apa2pun aku nak ucapkan selamat la kat korang,,hav a nice day ye...=)
sekian...

8 comments:

bila blog bercerita said...

bbb ase abu plg byk idupkan jln ctew niyh...
ermmmyg series pnye bbb xfolow...
twos tgk movie...p movie die mmg best...in dgn jiwe remaje~~

prinCe arCher said...

ali mcm watak hero macho sikit...but mmg abu best...walaupn bsedih tetap berlawak...hakhak..=)

aiman rashidd said...

aku pun rindu kau ... rindu Ammar .. Faiz ...

kalau kenang balik ... HUAAAAAAAAAAAAA ... nak sama2 lagi .. macam sekejap je perkenalan kita , tai aku ingt , best kawan dengan korang !!

prinCe arCher said...

yup...all the best korang...success nanti jangan lupa aku auu=)

~AtEeN~ said...

x pernah tgok citer ni. but, almost everytime, i always think of my friends. :)

Anonymous said...

Aiman - wei FARID , kau nak tak link SPA . amik lah yang tu .. kau buat macam mana ??

アヌム ちゃん said...

suka jugak layan cerita kami ni dulu..heee~

Liyana Zahim said...

Tgk kat wyg kot cite ni tp xmnt sgt.. Hehehe.. Gmbr bwh tu smrt gak an?