SaHabat ArCher

Tuesday, May 10, 2011

Kisahku

Nama aku KIA...Aku dilahirkan pada tanggal 3Feb 2007 di Kuala Terengganu...Aku dijaga tuan aku semenjak aku dilahirkan lagi...aku sememangnya diberi layanan yang cukup baik...seperti layanan yang selayaknya diterima oleh seorang anak emas...kemana saja tuan aku pergi,aku mesti dibawanya....tak kira siang ataupun malam...tak kira sedih mahupun gembira...akulah yang sentiasa disisinya...

Ketika aku muda2 dulu,aku memang CANTIK...kemana saja aku berjalan...kiri dan kanan ada ja yang memandang...kekadang terasa rimas pulak selalu menjadi perhatian...(ewww perasan)..tapi tak mengapa...hidup mesti diteruskan...

TAPI ITU DULU...
ketika aku masih muda bergetah...cantik,comel dan seangkatannya...sekarang nie...tuan aku dah pandang pun jarang sekali...sedihnya rasanya hati diperlakukan sebegitu...Pantang nampak yang cantik je,terbeliak biji mata...

sampai hati you...i tak cantik lagi ke???sekarang you main campak2 je I...
sakit tau kena tidur bawah katil...kadang2 you tinggal I sorang2 kat bawah sofa...
BENCI YOU,BENCI YOU,BENCI YOU..

DRAMA TAMAT
moral:hargai persekitaran kita...bukan ketika diperlukan sahaja kita mencari tetapi setiap masa...TANPA YANG LAMA TIADA YANG SEKARANG


Hahaha,,korang ingat lagi tak karangan format biografi nie???aku dulu2 suka jugak pilih format nie...apa yang selalu aku tulisnya...AKU SEBUAH BASIKAL...lepas tu mengarut la panjang2...Termasuklah yang kat atas nie sekali...lagipun saja2 tambahkan entry...mengikut pandangan masing2 la nak terima entry nie macam mana...LU PIKIRLAH SENDIRI...hehe..sorry ye..mesti penat an baca yang entah pape nie an...

MAIN POINT: yang sebenarnya,aku nak MINTAK MAAF la kat TEMAN2 aku...kalau2 aku terlambat reply mesej atau pun tak jawab call korang...Bukan TAK NAK...tapi lately,handphone aku asyik merajuk je...selalu je main sembunyi2 dengan aku...bila dah jumpa tu dah terpeleot la pulak...kata apek buatlah apa yang patutt...hehehe...kadang2 tu aku tinggalkan aje kat dalam bilik...sebab bukan ada yang nak call pun kan...huhu=p


I'M SORRY...
bebelan by KIA











16 comments:

アヌム ちゃん~~ said...

Salam..besdey girl dtg jalan2 cni^^ thanks ye sudi wish besdey :D

prinCe arCher said...

@アヌム ちゃん~~ waalaikumussalam..always welcome sis...wish yang terbaik untuk akak k=D

bila blog bercerita said...

haha....aku sbuah beskal yep payed...
weeee..benci u,benci u, benci u...
mmg xleyh bla ayt 2....

p/s : errr...payed xtulis cam 2 kan tyme exm..??lalala~~

aleen aiden said...

hee,ingat!sbb die lebih subjektif nak compare dgn esei stail lain.so nak belit2 ikot suka kita pon xde hal.hu3

prinCe arCher said...

@bila blog bercerita a'ah...sebab tyme tue beskal yg pling dekat...hakhak=p
kalau tulis camtu cikgu dah bagi fullmark dah...tu benci punya pasal la tu...

prinCe arCher said...

@aleen aiden btol3...esei kita stail kita...heee

yin yuki said...

keh3.. nice entry...senasib laa nset kite payed, duk lepak sensorg je dlm blik bwh bantal..haha..

Liyana Zahim said...

Asenye lbh elok lau tmbh urop H kat blkg name hp tu.. Muehehehe~

munirah mat hussin.. said...

cian cik kia tgl sorg2 ..huhuhuh

prinCe arCher said...

@yin yuki mekasih la...tula...nasib nasib...hakahk...lama yin xmai sini...huu..

prinCe arCher said...

@Liyana Zahim tu nama dalam ic but KIA nama glamour dia...hakhak=p

prinCe arCher said...

@munirah mat hussin.. kesian kesian kesian...kia nak kidik teman kot...hahaha

munirah mat hussin.. said...

hukhuk.... meh cni nk temn cik kia.. alolol~~~huhu.. mnja nih cik kia.. huhuhu... ;p

yin yuki said...

@prinCe arCher hehe..baru nk stat aktif blk blogging2 ni..=)

prinCe arCher said...

@munirah mat hussin.. cik kia memang manja...ye nak duk kg je...hakhak...jom blik kg...=p

prinCe arCher said...

@yin yuki bgus2...mengisi masa lapang...heee