SaHabat ArCher

Thursday, May 12, 2011

Golek2 itu Bola

Best jugak berfutsal setelah sekian lama aku tak join...Walaupun aku memang tak berbakat benor main bola nie tapi setakat sepak2 tu adik aku pun bolehhhh...hakhak...btw,memang best dapat gathering dengan kawan2 lama yang kebanyakan mereka nie dah merantau ke tempat orang menuntut ilmu sekarang including aku sekali la an...sekali2 balik bercuti,lepak2 sama memang syok jugak...boleh story mory...but MENGUMPAT NO ENTRY la an...hakhak....
Lencun berpeluhnya ha...Orang kata keluarkan peluh nie sihat...

hopefully,lepas nie boleh lah kita lepak lagi...tak pun masukkan je terus dalam kalendar tahunan an...

macam la lepas nie tak boleh jumpa lagi an...OK my beloved Sahabat...Enjoy with u all tonite walaupun badan dah mula rasa sengal2...

akhir kata dari prinCe arCher: Majulah sukan untuk negara...heee

sekian~

8 comments:

アヌム ちゃん said...

teringin nak gath dgn kawan2 lame gak..huhu~

prinCe arCher said...

semestinya best..heee

amirah @ mia said...

lagu tu...... ;)

~AtEeN~ said...

golek2 itu bola? LOL. :D

prinCe arCher said...

@minniemira apa lagu tu dak mia???=p

prinCe arCher said...

@~AtEeN~ holasss...bola itu bulat=p

munirah mat hussin.. said...

nk men ftsal agkkk...:)))

prinCe arCher said...

main la sorang2...orang mc blake dah...sakit sendi=p