SaHabat ArCher

Sunday, May 15, 2011

BBQ

Alkisah tanggal 12mei...Last malam jumaat...

aku spend 1malam untuk berBBQ bersama SAHABAT di pantai Batu Burok...

nama je buruk tapi taklah buruk pun...ramai je aku tengok berjimba2 kat situ..hee

aku takda ayat yang panjang2 nak dikarang...just nak share beberapa pic yang sempat diabadikan...

nak tengok tak???kalau nak...

ce ce cekidop...








tak cukup dengan tu...Lepas tu ambik angin kat dataran Shahbandar sekali...lepas kenyang memang sedap baring2 nie...hakhak...





akhir kata: sempurnakan harimu..heee=D
sekian...

8 comments:

bila blog bercerita said...

ramainyee.....
ehem2....errr.....errr....ade yg single x..??
hahahahahah~

Razif Ramli (AjiEf Boloxnese) said...

hahaa...comeyy ngat red...

prinCe arCher said...

@bila blog bercerita cikBBB...awk punya nk letak kat mana=p..ramai2...yg tak single pun cakap single jgak an...hahaha

prinCe arCher said...

@Razif Ramli (AjiEf Boloxnese) comey kita...hahaha

Afiq Ah said...

bahagia bukan detik teman ada disamping kita?

prinCe arCher said...

yup...hadirnya teman juga utk penyeri hari2 kita=)

bila blog bercerita said...

hahahahahah....tetibe ase nak bce entry can u b honest...

errmmmm....btol arhhh...still single pe...but not availavle...ekekekek

prinCe arCher said...

@bila blog bercerita hakhak...macam tu plak ye...oklah...bagi cikbbb menang la sebab jadi tetamu kat sini an...heee=p