SaHabat ArCher

Monday, May 16, 2011

Masih Ku Kenang

Bersempena 16Mei nie...Aku nak mengambil kesempatan untuk mengucapkan kepada semua warga pendidikan...tak kira bergelar CIKGU,TUAN PENGETUA,PENSYARAH mahupun TUTOR

SELAMAT HARI GURU

Bagi aku semua layak diraikan...Becoz smua orang berperanan sebagai pendidik..Kita an 1MALAYSIA(ada kaitan erk???)heee...

okay2.first sekali,aku nak mintak maaplah kat cikgu2 aku dulu...bermula dari tadika sampai la loni dah abis sekolah dah pun...dah besau panjang pun...kadang2 aku ada jugak buat nakal dalam kelas,patahkan pembaris cikgu semata2 nak denda aku, tak siap homework..tapi MAAFKAN SAYA ya CIKGU...saja je nak gurau2 dengan cikgu..heee...especially ngan cikgu2 dari sekolah...First sekali SK PADANG MIDIN,pastu plak balik kampung sendiri SK PAYA RESAK sebelum aku up sikit ke sekolah menengah yang merangkap sekolah terakhir iaitu SMK TUN TELANAI...Bermacam2 yang aku lalui pada zaman nie...Dan bermula dari sinilah aku belajar memgeja dan sampai sekarang dah boleh berbloging nie ha...tu pun ada lagi yang salah eja..heee..tak lupa juga buat tenaga pengajar PASUM...

Setakat tu sajalah ucapan a.k.a bebelan aku nie..dan aku tahu korang bukan suka sangat nak baca panjang2 an...Jadi izinkan aku undur diri dulu ye...

TAPI sebelum tu, meh la sini aku nak share sikit gambar2 tentang perjalanan aku untuk hari nie...

ce ce cekidop...


aparts of KAMI



buat cikgu dari adik2 integrasi

sketsa pelajar

bila cikgu menjadi pelajar

Sir Burn...Orang Fizik dan disiplin(sandar kat pintu)
Cikgu Suhaimi...PK HEM(paling kanan)

Cikgu Aida...Orang Bahasa

teacher Ilmi(2dari kanan)

penemuan telur dalam beg Ustazah Zalina

Cikgu Aliza: aku dapat A+
Cikgu Usop: sabo jelah

Cikgu Baizah...Orang Math

sebahagian yang sempat diabadikan...SAYANG SEMUA...JASAMU DIKENANG
sekian...

12 comments:

aiman rashidd said...

harapkan header je semangat !! HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHA

tahu lah ada camera smart :D

prinCe arCher said...

sapalah kita nak dibandingkn mini zoo aiman rashid...hahaha=p

❀Hanim_RosLan❀ said...

bertuah dpt jadik guru kamu...sentiase mengenang jase..cewwah!...nice blog!...tp font dye tak berapa faham la..hehe..

prinCe arCher said...

@❀Hanim_RosLan❀ heee...thanks..sorry,mungkin spacing dye kot...=D

Farhana Jafri said...

best la boleh smbut hari guru lg... aku ni wt derk je klau ada hari guru.. boleh wish kt fb ngn blog je.. hu3.. rndu la plak kat skolah!

jemput singgah ANASAURUS :)

prinCe arCher said...

best la sekali2 pergi skolah balik...huhu...insyaallah akan selalu datang sana...teruskan berblogging...dan sudi2 la datang sini lagi=D

アヌム ちゃん said...

nak balik ke zaman sekolah boleh x..heee

prinCe arCher said...

rindu la tu...hakhak=p

misz fae said...

kenangan masa sekolah susah nak lupa..;) rindu ..;-(

prinCe arCher said...

memang best zaman sekolah...boleh nakal2...hee

aiman rashidd said...

wei buatkan kat aku satu header !!! HAHAHHA :D

prinCe arCher said...

@aiman rashidd xkan sifu xleyh buat kot..hakhak