SaHabat ArCher

Monday, June 13, 2011

Kembalikan PELANGI

Hai kalian...assalamualaikum buat sahabat semua...
Lama rasanya aku tak jenguk2 kat sini...dekat sebulan kot...mesti dah banyak aku ketinggalan crite2 hot korang...lama tak blogwalking nak usha2 story...kalau nak kata sibuk tu aku taklah sibuk mana pun...sebab aku bukannya busynesman or whatever..hakhak...just baru2 nie masuk fasa jiwa kacau kejap...entah apa yang dikacaunya...heee...rasa diri bagaikan lumpuh...tapi sekarang lepas beberapa perkara yang aku lalui sedikit sebanyak ada yang bagi aku kekuatan untuk menghadapi hari2ku walaupun belum pulih sepenuhnya...namapun kehidupan...pembelajaran banyak melalui pengalaman kan...nanti2 kalau ada kesempatan aku kongsi2kan kat sini...

ada jugak suara2 yang katakan aku nie buat selamba derk je lalui semua nie..buat macam takda apa2 berlaku...apa aku nak kata kat diorang "kalaulah korang ada dalam kasut aku"(terjemahan peribahasa inggeris)haha...takkan aku nak menangis 24jam kot...boleh selesai masalah ke kalau aku buat camtu???

aku masih bersyukur kerana aku masih boleh tersenyum walaupun hanya seketika...

AKU RINDUKAN PELANGI...


special thanks to; dear parent...
to insan terpilih...sahabat aku dan jugak awak...
siapa awak???yela awak/kamu/anda si pembaca
yang setia baca sampai habis bebelan ikhlas nie...hehe

7 comments:

~AtEeN~ said...

have a problem? share with me. keh keh keh.

intan.maisarah said...

rindukan pelangi berkembar

アヌム ちゃん said...

aa tulisan tu agak berpinar nak membaca disitu..huhu~ :P

prinCe arCher said...

@~AtEeN~ thanksss=D

@intan.maisarah heeee...rindu gk la..

@アヌム ちゃん dah ok??=D

♥ p a A n i ♥ said...

suke pelangiii!!

Liyana Zahim said...

Xpe.. Sile fokus pada pelangi dahulu.. Eh..

prinCe arCher said...

@♥ p a A n i ♥ me too:)

@Liyana Zahim tapi pelangi yang sama ke kita nampak tu???huhu