SaHabat ArCher

Thursday, March 3, 2011

F1 FaMily's Day

Satu lagi kisah bersama keluarga F1...sempena semester dah nak berakhir...kitorang rancangkan satu aktiviti sepetang bersama di Tasik Varsiti..Kali nie adik beradik lelaki dan perempuan pulak join bersama...Sepatutnya petang tu penasihat kitorang pun patut join...Tapi nak buat macam mana,dia ada meeting pulak..Aktiviti kitorang adalah berkedek2 di tasik...


Thanks untuk Hizami kerna sanggup naik atas untuk ambik gamba=)


Dan untuk malam tu pulak...Kita makan2 sikit...Penasihat kitorang yang belanja...Thanks Cik Edura...=)...Kenyang untuk makan tu mungkin sekejap je rasanya...Tapi memory yang tercipta sampai bila2 akan kukenang...Nice to meet you all F1 members...

Cik Edura duduk dari kiri...aku pulak kat belakang sana nung ha..semua orang nak lindung aku..nasib muat jugak dalam gambar=)
Enjoy with you all...
Thanks to cik Edura kerna sudi luangkan masa untuk kitorang...
Dan untuk semua member2...kalau sepanjang persahabatan kita ada aku buat silap...harap dimaafkan k...=)

Okay...untuk itu saja buat kali nie...Nanti ada story aku cerita lagi erk...Jumpa lagi....
Sebelum tu aku ada teka teki untuk korang...Berapakah senyuman yang ada dalam post nie?=)

5 comments:

Cinta Blueberi said...

haloo..follow u.. ^_^ nway katne berkayak ni ye?

PrinCe ArCher said...

dekat je nie...tasik varsiti um...=)

Cinta Blueberi said...

oh.cam best je..dah lme berhajat naik tp x berkesempatan lg..hopefully 1 day.. :)

PrinCe ArCher said...

best la jugak...mesti try...

~AtEeN~ said...

sedap ngt die.