SaHabat ArCher

Sunday, March 6, 2011

Golden Night 2011

Kalau minggu lepas pergi Broga...Minggu nie aku kemana pulak ye???sibuk betul hari minggu aku sekarang...So boleh la aku story2 sikit kat blog nie walaupun tak seberapa an...Minggu nie aku ke PICC,Putrajaya....Semalam ada dinner untuk budak2 PASUM2010/2011...MALAM EMAS yang bertemakan FROM MODERN TO CLASSIC...
Kalau dah ad tema2 berbagai...mesti kena pakai cantik2 dan mengikut tema yang ditetapkan an...Tapi aku just pakai biasa2 je...Pakai yang mana ada...actually best tengok kawan2 yang bergaya dengan pakaian diorang...almaklumlah malam untuk kitorang an...huhuKalau dah ad tema2 berbagai...mesti kena pakai cantik2 dan mengikut tema yang ditetapkan an...Tapi aku just pakai biasa2 je...Pakai yang mana ada...actually best tengok kawan2 yang bergaya dengan pakaian diorang...almaklumlah malam untuk kitorang an...huhu

Apa yang aku nak cakapkan pasal dinner nie...Dinner semalam memang best...Enjoy with it...
Aku rasa taknak mengayat panjang2...Apa2pun enjoy with the picta...Kredit jugak untuk multimedia preview...soley2...hakhak


The inventory...



KAMI dengan tuan pengarah...Ada berani=)


Meja 66 crew


Bring us to the dancefloor=p


Smile between us


Standing in the eyes


Love this pic...walaupun dalam gelap...


King and Queen of the night


MENU...(Tengok sahaja...)


Jejaka Perasan

Gambar tak banyak sangat sebab tak ada kamera sendiri...so mana2 yang terkumpul jela...atleast ada jugak an...Boleh tunjuk kat anak cucu...hakhak..
Aku rasa setakat ini sajalah...Thumbs up untuk member yang buatkan persembahan multimedia untuk malam tu yang mana aku telah sharekan link dalam post nie...nanti akan updatekan kalau2 ada yang terkini...

For next week...Aku menghabiskan program aku yang berbaki sebelum final exam...Wish aku dan group succes dalam pertandingan manifestasi puisi FESENI...Thanks bagi yang sudi singgah=)

6 comments:

aiman rashidd said...

tahniah lee dapat pergi !!

PrinCe ArCher said...

ala...patutnya ko pun pergi...bru lg besttt

aiman rashidd said...

yeke ??? HAHAHHA dah tak da yang sudi mebaar nya :( HUAAAA

intan.maisarah said...

seronok anda kan.byk aktiviti anda buat

PrinCe ArCher said...

huhu...ambil peluang yang masih ada...lepas nie kena focus on study plak...

~AtEeN~ said...

wahh. pared masuk pertandigan puisi. nak tengok.