SaHabat ArCher

Sunday, March 20, 2011

SILENT PLEASE

SILENT MODE ACTIVATED

kepada semua teman2 yang sudi melawat ke ruangan LSM...aku ucapkan terima kasih banyak2...kerana memeriahkan ruangan chat disebelah nie...aku ingin mengundurkan diri buat seketika waktu...Bertapa 7hari7malam dibawah air jatuh...huhu...takda la...Final exam dah dekat da nie...So nak focuskan pada study dulu...Bagi yang tak direply mesej2 tu harap maaf la...nanti bila aku dah datang sini balik...aku melawat korang punya ya...kita sambung story2 lagi...

DOUBLE STUDY MODE ACTIVATED




Jom kita study Faiz Seiha,Aiman Robert...Budak UiTM dah abis kan Fatin Amirah...Kita pulak baru nak pergi perang nie...JOM3...Life Must Go On...Assalamualaikum...

17 comments:

aiman rashidd said...

hihi jom :( tapi tengah malas gila nih .

tak sanggu nak tinggal kan blog HAHHAA

intan.maisarah said...

jom study

prinCe arCher said...

aiman:macam xbiasa...haha...
intan:jommmmmm...=D

sang mantan, said...

Gandakan usaha, lipat-ganda rasa capai azam dan cita-cita.

prinCe arCher said...

thank sang mantan...=D

George. said...

Hey Nice blog!

Can we exchange followers!?

I'll wait for you!

Xoxo.

http://http://georgefashiondreamworld.blogspot.com/

~AtEeN~ said...
This comment has been removed by the author.
~AtEeN~ said...

yes, budak uitm dah habis. yay! anyway, good luck mr pared.=)

prinCe arCher said...

wekkk...tak jelez punnn budak uitm=p

SITOT said...

=)

he-za-me said...

payed... kau berjuang aku pn turut same.. we on the same team right? retreat?? hell!! XD

Eha Solehah said...

oleh kerana sy x berapa cumils... im just wanna wish good luck for your exam k... n happy always k... ahhhaaakkkssss............

bila blog bercerita said...

gudluck ye tok awk2 smue.....smoge bjaye jwb exm dgn cmrlg....wink2~~ ; )

HATYCIKNUURUL said...

gdluck ye,..stdy smart,,.hehe,.

~AtEeN~ said...

bo,bo lah tu yer encik pared berblogging.gi study2 nung. :p

**::CIKNUURUL::** said...

dh abes exm blom ni?,.hehe,.gdluck,.

prinCe arCher said...

baru nak start exam..thanksss=)