SaHabat ArCher

Sunday, November 14, 2010

Aq Balik Lagi...=).

Yeah...selamat sampai ke bumi TERENGGANU tepat 5.30pg nie...Thanks SANI EXPRESS kerana tumpangkn aq buat kali nie...hehe...ALHAMDULILLAH...BALIK2 je terus mengonlinekn diri nie...(sedap2 je tambah imbuhan)hehe...belum sempat panas tempat duduk nie...bukannya apa...mencari ketenangan dinihari kot...hakhak...tenang la sangat...nak tido but mata tak boleh pejam dah...Maybe penangan NESCAFE 'peng' masa kat perhentian tadi kot..huhu...

Aq kembali lagi setelah selamat menamatkan MUET pagi semalam...dua hari je kat sana bagaikan dah lama tak balik rumah...nak buat camne..JIWAKU dah berada dirumah=)...soalannya test tu not bad la...overall boleh buat...betul salah tu kira lain hari la...part yang aq lemah nie time nak buat esei...tajuknya MARRIAGE ARRANGED BY ELDERS...hakhak...apalah aq nak karangkan...klu versi malay tu boleh gak aq taram je...hehe...nie versi orang putih...so kira pasrah jelah=)...apa yang mampu dah dilaksanakan...beserahlah padaNya...berbalik pada topik hangat 2010 tu...so relevankah???itulah persoalannya yang kita cari2 selama nie...cuba korang jawabkan...

HADAPI HARI ESOK DENGAN SENYUMAN=)

by prinCe arCher

2 comments:

~AtEeN~ said...

pnde topik hangat pared??
se agi,post mg x dop tajuk ker??huhuhu

PrinCe ArCher said...

MARRIAGE ARRANGED BY ELDERS r...hangat ngat...smpai bleyh buat essay...hakhak...tjuk...xingat starang..hehe