SaHabat ArCher

Monday, November 29, 2010

katakan BOLEH!!!

Pejam celik-pejam celik...minggu pertama untuk second semester dah pun berlalu...For second week nie..jadual masih belum padat dengan tutorial dan kerja2 lab...lebih kurang untuk first week jela...cuma minggu ni dah takda taklimat lagi dah...Yang ada cuma kuliah...Tutorial dan lab akan mula minggu depan...so,next week akan bermulalah hari kesibukan kami bagi budak PASUM...Dengan harapan aq dapat bagi performance yang lebih baik daripada semester lepas...Aq pun dah tukar sikit strategi untuk semester ni...Untuk semester ni insyaALLAH aq tak tidur dalam lecture hall lagi dah...sebab aq dah duduk dekat bahagian tengah lecturer hall dan boleh dikatakan depan muka lecturer...kalau dulu aq duduk depan jugak tapi kat bahagian tepi...sekarang ada perhatian yang lebih...so kalau nak tido tu mungkin fikir 10 ratus kali la...hakhak...
Semester ni mungkin akan terasa lebih pendek as ni adalah final semester...almost 4bulan lebih je lagi untuk ke tarikh keramat tu...lepas tu kami akan mula bercuti panjang dan kenyataannya lebih panjang tempoh cuti masa lepas SPM dulu...huhu...(belum apa2 dah cakap pasal cuti)...
Oleh kerna masa yang tak berapa panjang tulah aq kena berusaha kuat untuk coop semua knowledge...Knowledge yang akan digunakan untuk AGAMA,BANGSA DAN TANAHAIR...Kalau orang lain boleh buat,kenapa aq tidak boleh???AQ JUGA PASTI BOLEH!!!insyaALLAH...

pada akhir minggu ke3 atau awal minggu ke4...penantian akan berakhir...DOAKAN kejayaan kita semua ya sahabat2...Dan selamat menempuh hari esok...Apa jua yang datang...harungi dengan senyuman=)

yin:are you ready untuk berjumpa penasihat???hee

akhir kata by prinCe arCher
kita perlu korbankan keinginan2 kecil untuk mendapat keinginan yang lebih besar...=)

4 comments:

~AtEeN~ said...

yes!i do agree with you pared. JIKA KAU PASTIKAN KAU BOLEH! Hehehe.

PrinCe ArCher said...

katakan YES jugop...hakhak

yin yuki said...

hoyeahh, pertukaran strategi yg bgus tu...hehek.. brjumpa pnasihat?..haisyy, my pnasihat agk creepy laa payed..ngee..tp nk xnk kne jmpe gak kn..huhu...

PrinCe ArCher said...

strategi pnting...hakhak...
wajib uuu...=)