SaHabat ArCher

Tuesday, April 19, 2011



Walau sejauh mana pun kita mengelak...kalau sudah takdir...tetap akan berlaku jugak...Hari nie antara sedih atau gembira bagi aku...Firstly,memang la aku happy dapat balik rumah...Jumpa family yang terutama...but at the same time,hari nie adalah detik perpisahan antara aku dan my buddies...seriusly aku tak dapat tahan air mata dari bertakung kat mata nie walaupun aku tak menangis..Rasa berat je hati nak lepaskan korang pergi...tambah lagi dengan apa yang kita lalui....makan sama2,jenjalan sama2,study sama2,pergi kelas sama2,tak pergi kelas pun sama2..huuu...korang dah macam sebahagian keluarga aku dah...banyak sangat memori yang kita cipta sepanjang tinggal sebumbung nie...Sekejap je setahun berlalu...aku gembira bersama korang semua...Aku nak mintak maaf kalau2 aku ada tersilap tutur tersalah perlakuan...Insyaallah suatu hari nanti kita akan jumpa lagi...ingat perjanjian kita tau...huhu...Aku sayang korang macam adik beradik aku...All the best u all...Aku terima perpisahan nie...dan aku harap aku dapat sesuaikan diri dengan keadaan nie secepat mungkin....perjalanan kita belum selesai...lepas nie...tak boleh da nak borak2 ngan aiman sebelum tidur,buat kacau kat bilik ammar,tengok abang vlogger yang tough...artis pasum yang selalu menyanyi..will miss them...

Last class

1malam

buddies

having dinner

hari terakhir
dedicated
To all ex-PASUM2010/2011,
Group F1 FIZIKAL,

4 comments:

minniemira said...

faridddd.....
x ckp bye kat aq un.....
sob3....

prinCe arCher said...

@minniemirahukhuk...da termasuk la tu...ok2...gud bye ye Encik Mia...=p

aiman rashidd said...

farid :( HUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

prinCe arCher said...

@aiman rashidd sadisssss