SaHabat ArCher

Thursday, April 14, 2011

tajuk tak dapat dikesan

Sunyi je blog aku nie...Ok2...mulai esok insyaallah aku akan kembali ke dunia nie...Thanks untuk sapa2 yang datang melawat sebelum2 nie...Tapi maaflah,tak sempat nak hidang teh..Huhuu....
utamanya untuk cikAiman dan cikBBB yang selalu tinggal jejak kat sini...datang lagi ye...
Pejam celik2..Esok dah pun hari jumaat..Maknanya esok ada satu paper je lagi sebelum aku balik rumah sambung bertani...Actually esok just english paper yang menentukan antara satisfied or unsatisfied...Oleh kerana esok "just" english test,dengan ini aku mengumumkan peperiksaan untuk aku dah pun TAMAT...hehehe...dan aku rasa aku bukan berseorangan...SEMUA orang punnnn....Congrates sahabat2 PASUM...
sampai panjang rambutku dibuatnya...


Abis je paper pagi tadi,sempat je aku pergi MIDValley dengan teman aku,Aiman&Amar,Kitorang pergi tengok wayang lepas je aku selesaikan urusan aku...First,nak bagi promote sikit la filem malaysia nie..SENJAKALA...ada jugak la susupen2nya...Apa2pun...sokonglah produk kita an...huuu..

Hari nie aku sangat gembira sebab dah abis dah seksaan aku...Tambah lagi hari nie dapat jugak bawak balik dia nie..selalunya tengok jauh2 ja.....Thanks untuk aiman ngan amar yang temankan aku tadi...Berjaya jugak aku bawak dia balik...Siapa dia tu erk????

Ni la dianya...huhu...

Setakat tu jela kot post untuk kali nie...ada lagi story2 yang bakal ditayangkan...kalau sudi bacalah lagi ye...=)akhir kata dari tuan tanah,esok belum tentu seceria hari ini,tapi harunginya dengan senyuman kerna suatu hari nanti hari ini akan dikenang...Jom ronda2...

7 comments:

aiman rashidd said...

gedik gedik gedik !!!

benci benci benci !!


HUHU, enjoy with your dslr . LALALALA

belanja aku karoake jap lagi :)

bila blog bercerita said...

weee...nme kitew ade lerr.....

ehem ehem.....

payed payed.......pat amek gmbr kitew....kitew volunteer nak jadik model xbebayar tok payed eyh...
pat laaa...dah ready niyh......
lalalalalal~~

prinCe arCher said...

@aiman rashiddaq tau ko sayang aku=)

prinCe arCher said...

@bila blog berceritaboleh aje...snap...snap...

~AtEeN~ said...

wahh! pared ada dslr. YAY,YAY! kalu kuor jgn lupe bwok die deh. :D

~AtEeN~ said...

and one more thing, tajuk 'tak dapat dikesan' lah sbb tujuan utama nak bagi tahu ada dslr.kan,kan,kan?? :D

prinCe arCher said...

@~AtEeN~shhhh..jgn cakap kuat2..nanti orang dengar=p