SaHabat ArCher

Wednesday, April 20, 2011

HOMESWEETHOME

RUMAH MANIS RUMAH...Hari nie bermulalah cuti panjang aku kat rumah...Nak buat apa erk???Untuk beberapa minggu terawal nie,aku rasa nak lepak2 dulu...nak tengok tb sampai pengsan...hakhak..boleh la aku nak meng'online'kan diri nie berjam2...:D

By the way,untuk teman2 seangkatan,,,Selamat bercuti,ada plan ajak la aku sekali,& buat yang nak mengadap final paper pulak,study2 rajin2,all the best...Dan tak lupa untuk teman2 yang bekerja,jangan online je kat ofis tau..nanti bos marah...ceria2kan hari anda...ok lah...setakat tu saja kot untuk entry nie..aku ingatkan nak buat entry pasal last day aku ngan geng2 kat PASUM...tapi buat masa sekarang nie rasa penat lagi la nak mengadap lappy nie,,nanti aku story2...akhir kata CERIAKAN HARIMU=)bila gula bertemu cuka,terasa masam manisnya=)

14 comments:

intan.maisarah said...

wah dah cti..
bestnya

prinCe arCher said...

@intan.maisarahsememangnya best...jom join...heee=p

yin yuki said...

yeah, tgok tb smpai pengsan.. x pom berjage utk gok bola..haha..

bila blog bercerita said...

waaaa....dah merdeka.....
oooo...g jejalan ngan aiman xajak kitew pon kan...grr~~

aiman rashidd said...

happy holidays :)

prinCe arCher said...

@yin yukiiyup...selamat bercuti ye

prinCe arCher said...

@bila blog berceritaorang tu berkerja an...klu ajak bukan nk ikut pun:p

prinCe arCher said...

@aiman rashiddhepy holiday friend

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru :)

The Medical Duo said...

http://synergistichatidoktormuda.blogspot.com/

salam ziarah ke sini :D

bila blog bercerita said...

aiseyhhh....xajak agy dah ckp cggitu...iskkk...nmpk sgt xnak ajk...
cethhh~~~

prinCe arCher said...

@bila blog bercerita nanti sy ajak tau...huuu

~AtEeN~ said...

nak meng'online'kan diri? bahasa dari kamus mane ni?

prinCe arCher said...

kamus sepatah dua kata jilid 1 :p