SaHabat ArCher

Friday, February 25, 2011

Mencari...

Kini kembali mencoret...Nie adalah second entry post aku untuk tahun nie...Baru dua???Actually,kehidpan semester nie memang lagi sibuk pada yang lepas...But aku masih apreciate apa yang berlaku...walaupun tak semua seperti yang dirancangkan...semestinya ada hikmah disebalik kejadian...Online pun kadang2 je sekarang...So,berhabuk la page aq jadinya...hmmm...Untuk post kali nie aq taknak cerita panjang lagi..kerna mungkin esok aku boleh story macam mana perjalanan aku untuk malam nie...Malam nie aq nak pergi kembara...Tinggalkan segala masalah2 seketika...Kitorang nak pergi mane erk???ERMMM..
Ok..Biar aku bagitau...KAMI NAK KE BUKIT BROGA...korang tau tak mane letaknya tempat nie???...Aku sendiri pun tak tau sebenarnya...Tapi apa yang aku diberitahu...Bukit Broga nie terletak kat Semenyih...Aktiviti kitorang adalah mendaki dan lepas tu nak tengok keindahan MATAHARI TERBIT then mandi manda pagi esok...Apa yang aku digambarkan tempat tu cantik menarik tertarik la...teruja kot nak pergi sana..huuu..Hopefully bukan indah khabar dari rupa udah la....
Then aku nak campakkan segala perkara yang tak patut berada dengan aku tu...





cantik tak???

Kepada kawan2...Budak2 F1 and especially Faiz,Ammar,Aiman yang selalu lepak dan kerja bersama2...Masa kita dah tak lama kat rumah besar kita nie..huhu...terima kasih kerna menceriakan hari2 aku kat sini...and support aku...

Just 5org je boleh ikut malam nie..sebab transport terhad...Kepada yang lain2..next projek kita ye...LANGKAWI...Heee...

p\s:duan:kereta penuh sudah..
ammar:aku balik rumah???

1 comments:

aiman rashidd said...

hahaha semngat berblog lagi !!! cepat hahaha

jom enjoy hujung minggu kita . tak sabar nak pergi nih :p