SaHabat ArCher

Sunday, February 27, 2011

24JaM...

Ok...semalam aku cakap nak cerita pasal perjalanan aku ke Bukit Broga kan...Alhamdulillah....Semuanya berjalan lancar...dan sekarang nie aku dah pun selamat sampai kat kolej balik...Then,pasal location bukit nie pun aku dah ada jawapannya...Yang sebenarnya bukit nie terletak betul2 kat sempadan Selangor dengan N9...(Semenyih-Lenggeng)....Tapi klu mengikut alamat Balai Polis kat situ dah masuk kawasan Lenggeng dah....Totally,24jam kitorang kembara...Walaupun perjalan kesana cuma 45minit je lebih kurang tapi banyak jugak checkpoint yang kitorang buat...bermacam2 perkara kitorang lakukan..That was most precious memory buat kitorang...Plan yang pada mulanya untuk berbelas2 orang finally berjaya dengan 5 orang je yang survive...Tu pun last minute aideel lak yang tak dapat pergi...So,kawan aku si Duan la yang gantikan kekosongan tu..Penat tapi berbaloi rasanya....Actually aku tak larat nak sambung bercerita malam nie...mata macam nak patah je tongkatnya...Lagipun...otak tak boleh nak susun ayat nie...hehehe..So nantikan sambungannya k...Sekarang nie aku nak rest dulu...insyaallah....bila berkesempatan nanti aku meng'story'kan....huu...so...SELAMAT MALAM...jumpa lagi lah untuk episod baru...

1 comments:

aiman rashidd said...

yeyehhhhhhh enjoy :) hahaha

nanti story :p .
aku pun malas nak tulis lagi .HAHHA