SaHabat ArCher

Friday, July 22, 2011

Eye See Tea

It's FRIDAY...kalau dah teringin nak makan tu mesti kena makan jugak an...huhu...So,apalagi...JOM KITE MAKANG...Jom kita makan...hehe...aku dah ajak satu bas,tapi yang nie je yang dapat join...tapi takpelah..aku tak nak cerita banyak untuk kali nie..Just scroll down and it's showtime:)

Lokasi:Pantai Teluk Ketapang dan sewaktu dengannya
semua aku sebat,walaupun tahu akibatnya...huhu
muka kenyang kot???
KAMI  ada disini
Bila perut dah kenyang,hati pun jadi senang..
1,2,3...dan 10
Senyum tak perlu kata apa2
KAMI are BOLOXNESE

Itu je kot untuk kali nie...peace yawr!!!assalamualaikum dan salam sejahtera bagi yang bukan muslim..hav a nice day

5 comments:

Liyana Zahim said...

Oh i mised beach!!!

アヌム ちゃん said...

wow i loveee seafood..sedapnyaa.heeee^^

eh knape xleh add lak gmbr from flickr to blog..bukak gmbar flickr, then right klik, copy url dia..boleh pilih saiz mana yg suka b4 tu..then add mcm biasa dekat blog..paste url yg dh di save tu..try blk k :)

prinCe arCher said...

@Liyana Zahim ajak la bro kulat pergi pantai...hehehe:p

@アヌム ちゃん makan panas2...sedapppp:)

nanti try lagi..:)

~AtEeN~ said...

wow! besttt !

ajak ramai, tpi sikit ni jer gi, lain tu mybe ada kerja masing masing. hehe. Positive thinking. XD

prinCe arCher said...

@~AtEeN~ yup...aku paham..ciklawyer ada banyak kes nak selesaikan...hakhak:p